Να θυμάσαι πάντοτε, ότι το σήμερα είναι δικό σου, το αύριο είναι στο χέρι του Θεού. Και Εκείνος που σου έδωσε το πρωί, δεν σου υπόσχεται και το βράδυ. Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ



Σήμερα ήταν η τελευταία μας συνάντηση στο κατηχητικό για αυτήν την σεζόν.Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμικτα.Από την μια ήμουν χαρούμενη που ήρθε το καλοκαίρι, τα μπάνια και τέλειωσε και το σχολειό, αλλά από την άλλη ήμουν πολύ στεναχωρημένη που τέλειωσε το κατηχητικό και όλες οι δραστηριότητες που μου παρείχε το κατηχητικό  για φέτος. Κάθε Σάββατο 11 η ώρα πάντα εκεί ήμασταν όλη.Αυτό είχε γίνει συνήθεια...Είμαι πολύ χαρούμενη που πηγαίνω κατηχητικό, και αυτό το οφείλω σε μια φίλη μου, που όταν μου το είχε πρώτο πει τις είχα πει ότι< εδώ δεν πήγα όταν ήμουν μικρή θα πάω τάρα> και όμως, από τότε που πήγα κατηχητικό έχω αλλάξει την συμπεριφορά μου, και σαν χαρακτήρας γενικά.Μερικά παιδιά κοροϊδεύουν,άλλα εγώ είμαι περήφανη που πάω κατηχητικό.Εκεί μαθαίνω πράγματα που πιστεύω πουθενά αλλού δεν θα μπορέσω να τα μάθω.Τέλος ένα μεγάλο ευχάριστο σε όλους τους αξιότιμους δάσκαλους μου που μ΄ έχουν στηρίξει τόσο πολύ.ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!


ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΙΧΙΤΙΚΟ...!!! ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ !!!

2 σχόλια: